Skriv till FHI och be dem stoppa mobbningskampanjer

Bästa brukare!

Om du är upprörd över KRIS kampanjer emot oss i underhållsbehandling föreslår vi att Du mailar Folkhälsoinstitutet som är med och finansierar deras kampanj ”Statligt knark är också knark” samt nu i sommar även ett seminarium i Almedalen på samma tema, dvs att vi som patientgrupp säljer våra mediciner vidare.

Själv har jag mailat asa.domeij@fhi.se. Om vi är många, så kanske de tänker sig för nästa gång de stödjer rena mobbing-kampanjer.

Ladda ner mallen nedanför för att skicka ditt eget protestbrev!

Christina Paulsrud, ordförande, Stockholm Brukarförening

Bästa brukare!

Ladda ner mallen nedanför för att skicka ditt eget protestbrev!

Christina Paulsrud, ordförande, Stockholm Brukarförening