Efterlysning av juridisk hjälp

Stockholms Brukarförening har kontakt med mannen som filmades av AnnaKlara Bankel & Co, ABC SvT, med dold kamera i en påstådd Subutexaffär (ingen försäljning ägde dock rum) i Rosenlundsmottagningens entre.

Han har fått sitt liv rejält kvaddat pga detta.Boenden vägrar ta emot honom pga påstådd hotbild och han har även överfallits, knivskurits och lämnats att förblöda. Han uppfattade själv att detta var en hämndaktion från patienter i beroendevården som lägger skulden på honom för de striktare regler som följt samt indragningen av preparatet Subutex från marknaden.

Journalisten fälldes i granskningsnämnden för att de inte tillräckligt skyddat hans identitet.

Finns det någon med juridisk kompetens som kan hjälpa oss driva hans ärende?
Kontakta mej på christina.paulsrud@brukarforeningen.se.

Christina Paulsrud, ordf Sthlms BF