Nytt från SBF Vänner

Lite nytt från SBF Vänner så här på midsommarafton.

Vi har nu enklare domännamn för vår hemsida. Både www.sbfvanner.se och www.sbfvänner.se fungerar för att komma till hemsidan.

Vi har också passat på att lägga in alla 50 medlemmar i en mejlinglista så utskick och sådant lär gå smidigare än förut. Jättekul att så många vill stödja oss.

Har du inte läst medlemsdeklarationen kan du göra det här och passa även på att följa oss på Twitter.

Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg!

Lite nytt från SBF Vänner så här på midsommarafton.

Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg!