Metadonhandboken är populär

För lite mer än en månad sedan skickade vi ut vår översättning av Metadonhandboken till alla beroendekliniker i landet, hittills är det 9 stycken som mejlat oss och vill ha mer skickade till sig, oftast mellan 15- 20 stycken. I mejlen så skriver oftast vederbörande att boken är väldigt uppskattad på mottagningen, av både de inskrivna och de som jobbar där. Jätte roligt å höra att den är så pass uppskattad, 2 mottagningar har till och med skrivit ut den från vår hemsida och delat ut den till personer som går eller ska börja gå på metadon, för att de tyckte den var så pass saklig och lättläst.

Vi väntar nu på ett nytt lass böcker, och förhoppningsvis får vi in de nästa vecka. De som hittills har bett om att få mer metadonhandböcker skickade till sig är:

För lite mer än en månad sedan skickade vi ut vår översättning av Metadonhandboken till alla beroendekliniker i landet, hittills är det 9 stycken som mejlat oss och vill ha mer skickade till sig, oftast mellan 15- 20 stycken. I mejlen så skriver oftast vederbörande att boken är väldigt uppskattad på mottagningen, av både de inskrivna och de som jobbar där. Jätte roligt å höra att den är så pass uppskattad, 2 mottagningar har till och med skrivit ut den från vår hemsida och delat ut den till personer som går eller ska börja gå på metadon, för att de tyckte den var så pass saklig och lättläst.

Vi väntar nu på ett nytt lass böcker, och förhoppningsvis får vi in de nästa vecka. De som hittills har bett om att få mer metadonhandböcker skickade till sig är:

Beroendemottagningen Falun

Psykiatriska kliniken Höglandssjukhuset i Eksjö

Västerorts stödboende i Råcksta

Psykiatrin Gällivare

Solbackens Behandlingshem i Norsjö

Beroendemottagningen LARO- teamet i Helsingborg

Beroendekliniken i Linköping

Beroendecentrum LARO-mottagningen i Malmö

Opiatmottagningen Psykiatriska kliniken i Gävle

Som sagt, jätte roligt att den har fått en sådan spridning, och att folk uppskattar den, må väl!

%d bloggare gillar detta: