Remdex- Vi hjälper DIG att finna lösningar vid ekonomiska problem!

 

Sveriges skuldsatta

Har du fått problem med att betala vissa av dina räkningar i tid? Med hög kompetens, effektiva rutiner och en förståelse om hur inkassolagen fungerar hjälper vi på Remdex dig att lösa uppkomna ekonomiskt dåliga situationer.

Med Remdex som partner får du hjälp med att förhandla om den uppkomna skulden på ett bra och smidigt sätt. Det gör att du kan fortsätta att fokusera på det som är viktigt för dig och för att du ska komma vidare.

 

Sveriges skuldsatta

Har du fått problem med att betala vissa av dina räkningar i tid? Med hög kompetens, effektiva rutiner och en förståelse om hur inkassolagen fungerar hjälper vi på Remdex dig att lösa uppkomna ekonomiskt dåliga situationer.

Med Remdex som partner får du hjälp med att förhandla om den uppkomna skulden på ett bra och smidigt sätt. Det gör att du kan fortsätta att fokusera på det som är viktigt för dig och för att du ska komma vidare.

Remdex är i första hand till för att hjälpa privatpersoner som av en eller annan anledning hamnat i klorna på de många inkassobolag som finns. Remdex förhandlar med fordringsägare och inkassobolagen för din räkning och på dina önskemål för att hitta en lösning som fungerar.

Slipp stress och oro. Ring och prata med någon av våra medlare redan idag på telefonnummer 090-20 61 500 eller kika in på remdex.se