Ta hand om er och husdjuren!

Tjenis på Er!

På Katt- och Hundstallet i Åkeshov tas det emot, vårdas och omplaceras hundratals hemlösa katter varje år.

Att hjälpa personalen i arbetet med t ex katter, coola och hemlösa krabater med starka överlevnadsinstinkter och som åtminstone jag starkt identifierar mig med är något jag velat länge.

Vi är många  i substitutionssvängen som mist en eller flera älsklingar pga bostadsbrist, tvångsomhändertaganden, fängelsevistelser etc.

Au prioritarire är självklart permanenta hem hos en och samma person-er, men det finns alternativ som avlastar de ofta till bristningsgränsen överfulla katt- och hundhemmen och helgmatte/husse. Själv kan jag tänka mig att bli akutmatte, dvs ha en kompis hos mig tills hemmet hittar en permanent lösning.

Tjenis på Er!

På Katt- och Hundstallet i Åkeshov tas det emot, vårdas och omplaceras hundratals hemlösa katter varje år.

Att hjälpa personalen i arbetet med t ex katter, coola och hemlösa krabater med starka överlevnadsinstinkter och som åtminstone jag starkt identifierar mig med är något jag velat länge.

Vi är många  i substitutionssvängen som mist en eller flera älsklingar pga bostadsbrist, tvångsomhändertaganden, fängelsevistelser etc.

Au prioritarire är självklart permanenta hem hos en och samma person-er, men det finns alternativ som avlastar de ofta till bristningsgränsen överfulla katt- och hundhemmen och helgmatte/husse. Själv kan jag tänka mig att bli akutmatte, dvs ha en kompis hos mig tills hemmet hittar en permanent lösning.

"Risken" är förstås att man blir så störtkär och blir med husdjur på heltid.

Gå in på nätet och sök på katthem Stockholm, på samma sajt finns adresser till hundstall.

Hundstallet/katt i Åkeshov 08 6874773
Solgläntan 08 51023513
Fisksätra Katthem 08 7179589

Rent personligt, om du har metta/sub och ett problematiskt sidomissbruk, föreslå din klinik att bli volontär på hund/kattstall istället för att urinprover dagligen och helgmottagning! Deala med din kontaktperson, vetja.

Kram på er alla från ewa!

%d bloggare gillar detta: