Röda Korset upprörs över inhumana metoder i jakten på papperslösa, men vägrar kommentera jakten på knarkare

Röda Korset skriver på sin blogg att man tar avstånd till många av de metoder som just nu används i jakten på papperslösa.

Man skriver bl.a. att metoderna är båda rättsosäkra och förnedrande och ger exempel på hur polisen griper familjemedlemmar inför sin barn.

Du kan läsa hela blogginlägget här.

Kommentar: Varför upprörs de inte över jakten på knarkare, som pågår och har pågått i över 20 år? Eller kommer ut och stödjer harm reduction, som Internationella Röda korset edan gjort? Det kan man bra undra.

Du kan läsa hela blogginlägget här.