Existerar beroende? [PODCAST]

Lyssna på brittiska Peter Hitchens och Damian Thompson diskutera om beroende existerar.

En väldigt intressant diskussion som har som utgångsläge i en ny debattartikel av skådespelaren Russell Brand, där han vill att det brittiska samhället mer ska använda sjukdomsbegreppet på människor som använder narkotika.

Om du istället vill ladda ner MP3-filen kan du göra det här.

Lyssna på brittiska Peter Hitchens och Damian Thompson diskutera om beroende existerar.

En väldigt intressant diskussion som har som utgångsläge i en ny debattartikel av skådespelaren Russell Brand, där han vill att det brittiska samhället mer ska använda sjukdomsbegreppet på människor som använder narkotika.

Om du istället vill ladda ner MP3-filen kan du göra det här.

%d bloggare gillar detta: