Missbruksutredningen????

Ja vad ska man säga…. det blev ingenting inte ens en tummetot den där Maria Larsson blir jag bara arg och hatisk när jag ser och hör.Här hade Sverige verkligen chansen att närma sig Europa på allvar när det gäller harm reduction jag hade sådana förhoppningar på detta men som vanligt blev det Kalle Anka.Det kommer att betyda att fler kommer att dö och många kommer att dra sig för att söka vård,SOC ska vara med och ta beslut i rent medicinska frågor hur jävla sjukt är inte det.Våra ansvariga politiker är AS och förbannade AS som har blod på sina händer.

Ja vad ska man säga…. det blev ingenting inte ens en tummetot den där Maria Larsson blir jag bara arg och hatisk när jag ser och hör.Här hade Sverige verkligen chansen att närma sig Europa på allvar när det gäller harm reduction jag hade sådana förhoppningar på detta men som vanligt blev det Kalle Anka.Det kommer att betyda att fler kommer att dö och många kommer att dra sig för att söka vård,SOC ska vara med och ta beslut i rent medicinska frågor hur jävla sjukt är inte det.Våra ansvariga politiker är AS och förbannade AS som har blod på sina händer.