TV4 Nyheterna besökte Stockholm Brukarförening

Christina Paulsrud, ordförande i Stockholm Brukarförening, på dagens TV4 Nyheterna kl 19:00 om regeringens val att inte ge landstingen huvudansvaret för beroendesjukvården.

Från TV4 Nyheterna:

Missbruksutredningen som presenterades för två år sedan föreslog att landstingen, som har större expertis, ska ta över ansvaret för vård av missbrukare. Men regeringen vill ha kvar ett delat ansvar med kommunerna. Nu oroas beroendeläkare över att missbrukare inte får den bästa tillgängliga vården.

Se inslaget genom att klicka på bilden nedanför.

Christina Paulsrud, ordförande i Stockholm Brukarförening, på dagens TV4 Nyheterna kl 19:00 om regeringens val att inte ge landstingen huvudansvaret för beroendesjukvården.

Från TV4 Nyheterna:

Missbruksutredningen som presenterades för två år sedan föreslog att landstingen, som har större expertis, ska ta över ansvaret för vård av missbrukare. Men regeringen vill ha kvar ett delat ansvar med kommunerna. Nu oroas beroendeläkare över att missbrukare inte får den bästa tillgängliga vården.

Se inslaget genom att klicka på bilden nedanför.

%d bloggare gillar detta: