50- tals anti drog “film” kontra anti gay “film”

En äldre anti drog kampanjsfilm från 50- talet, ville dela med mig av den eftersom jag finner den ganska absurd, rentav rolig, men mycket stämmer ju fortfarande in idag, tillskillnad från 50- tals antigay filmerna! Dem är ju tabuu nu, mycket ändras men inte på drog fronten inte 😉

Kolla  hela filmen, men speciellt 07:30 för ett riktigt gott skratt!

 

 

Från samma era, om att homosexuellalitet var en sjukdom och att man skulle passa sig, på de mest absurda vis, jämför gärna båda filmerna!
 

 

En äldre anti drog kampanjsfilm från 50- talet, ville dela med mig av den eftersom jag finner den ganska absurd, rentav rolig, men mycket stämmer ju fortfarande in idag, tillskillnad från 50- tals antigay filmerna! Dem är ju tabuu nu, mycket ändras men inte på drog fronten inte 😉

Kolla  hela filmen, men speciellt 07:30 för ett riktigt gott skratt!

 

 

Från samma era, om att homosexuellalitet var en sjukdom och att man skulle passa sig, på de mest absurda vis, jämför gärna båda filmerna!
 

 

 

Skrämsel proppaganda för att inte bli gay, har vi inte sett på över 40 år, men kan man säga det samma om narkotikasynsättet? och deras “metoder”, inte mkt har ändrats. Skrämsel är fortfarande ett sett man använder sig utav. Saker utvecklas, narkotikafrågan liggger på efterkälken.