Hudiksvalls Brukarförening nu öppet!

Vi välkomnar Hudiksvall Brukarförening som startat upp av två aktivister, Monalisa och Annelie, i staden.

Kontakter med politiker är tagna, tillfällig lokal är införskaffad och media är informerad. En artikel i tidningen HelaHälsingland har det också hunnit blivit.

De planerar nu att börja dela ut vår brukarenkät lokalt för att få veta vilka frågor som brukare tycker är viktigt att driva.

Ni är hjärtligt välkomna till SBF.

Ni är hjärtligt välkomna till SBF.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *