Attack på SBF i UNT

I gårdagens Uppsala Nya Tidning så kom en rejäl attack på Svenska Brukarföreningen.

Malou Lindholm, Anders Annell, Jens Lunnergård och Rolf Bromme hakar på trenden och kommer med förutsägbar kritik mot substitutionsbehandlingens utbredning i Sverige. Evidens verkar inte spela någon roll för dessa människor.

Om SBF skriver de:

Svenska Brukareföreningen förespråkar frikostig förskrivning av metadon och agiterar öppet för en legalisering av narkotika i samhället. Föreningen vill göra den förebyggande narkotikapolitiken meningslös. Organisationen erhåller bidrag från samhället. Varför måste samhällsorganen i sin jämlikhetssträvan bidra ekonomiskt till att göra det lättare för unga människor att dras in i narkotikamissbruk?

Vi förbereder just nu ett längre svar som kommer publiceras nästa vecka.

Om SBF skriver de:

Vi förbereder just nu ett längre svar som kommer publiceras nästa vecka.