Lästips angående Reckitt Beckiser och Subutex/Suboxone

Angående gårdagens nyhet om läkemedelsföretaget Reckitt Benckisers beslut att sluta sälja Subutex i Sverige den 21 Januari 2013 så kan det vara intressant att notera att företaget gjorde nästan samma sak i USA för bara några månader sedan.

Då gällde det att sluta sälja en annan form av Suboxone, men i grund och botten ett rent ekonomiskt PR-knep.

Läs mer hos The Guardian.

 

Angående gårdagens nyhet om läkemedelsföretaget Reckitt Benckisers beslut att sluta sälja Subutex i Sverige den 21 Januari 2013 så kan det vara intressant att notera att företaget gjorde nästan samma sak i USA för bara några månader sedan.

Då gällde det att sluta sälja en annan form av Suboxone, men i grund och botten ett rent ekonomiskt PR-knep.

Läs mer hos The Guardian.