Remiss från Svenska Brukarföreningen angående SOU 2012:17 – Psykiatrin och lagen – tvångsvård, straffansvar och samhällsskydd

Svenska Brukarföreningen lämnar härmed synpunkter på de delar som hanterar Lagen om vård av missbrukare (LVM). De delar som berör Lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT) lämnar vi i stort sett utan synpunkter då det inte faller inom vårt kompetensområde.

PDF fil nedan, lämna gärna synpunkter!

 

 

Svenska Brukarföreningen lämnar härmed synpunkter på de delar som hanterar Lagen om vård av missbrukare (LVM). De delar som berör Lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT) lämnar vi i stort sett utan synpunkter då det inte faller inom vårt kompetensområde.

PDF fil nedan, lämna gärna synpunkter!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.