Radiointervju med Ted Goldberg om legalisering

“FN:s förre generalsekreterare, Kofi Annan, menar att vi misslyckats i kriget mot narkotikan, att vi måste sluta fylla fängelserna med unga små(miss)brukare och att man borde legalisera användningen. Är det dags att legalisera knarket? Hasse Aro gästas av Ted Goldberg, professor i sociologi.”

Ted Goldberg är först och främst intresserad i frågan och tar själv inga sidor, precis som han säger finns det nackdelar med vilken politik man väljer. SBF är för avkriminalisering men i övriga frågor är vi neutrala.

Tryck på loggan för att lyssna!

 

“FN:s förre generalsekreterare, Kofi Annan, menar att vi misslyckats i kriget mot narkotikan, att vi måste sluta fylla fängelserna med unga små(miss)brukare och att man borde legalisera användningen. Är det dags att legalisera knarket? Hasse Aro gästas av Ted Goldberg, professor i sociologi.”

Ted Goldberg är först och främst intresserad i frågan och tar själv inga sidor, precis som han säger finns det nackdelar med vilken politik man väljer. SBF är för avkriminalisering men i övriga frågor är vi neutrala.

Tryck på loggan för att lyssna!

 

%d bloggare gillar detta: