YouTubedebatt om narkotikapolitik

Här är en skön video med en av LEAP’s grundare, och f.d. poliskapten, Peter Christ, på en lokal amerikansk nyhetsstation. I klippet debatterar han effektivt mot kriget mot droger. LEAP står för Law Enforcement Against Prohibition. 

För en annan åsikt kring kriget mot droger, lyssna på Sveriges hälsominister Maria Larsson, som i det här klippet svarar på fyra frågor om svensk narkotikapolitik.

Här är en skön video med en av LEAP’s grundare, och f.d. poliskapten, Peter Christ, på en lokal amerikansk nyhetsstation. I klippet debatterar han effektivt mot kriget mot droger. LEAP står för Law Enforcement Against Prohibition. 

För en annan åsikt kring kriget mot droger, lyssna på Sveriges hälsominister Maria Larsson, som i det här klippet svarar på fyra frågor om svensk narkotikapolitik.

%d bloggare gillar detta: