En låt till minne av William

Klippt från facebook; “På Älskade Williams begravning sjöng och spelade Paulo Mendonca sin egenskrivna låt “Angels Calling”. En otroligt vacker låt.Nu är den släppt på iTunes och kan laddas ner för 12 kronor.Den är släppt till minne av William och till förmån för Svenska Brukarföreningen där de gör ett fantastiskt arbete och där William hämtade mycket kraft och stöd.Den släpps även till förmån för den klädinsamling som William startade som nu hans vän Kamal driver vidare.Vi kan alla hjälpa till så att Williams kamp fortsätter att hjälpa andra människor där alla dörrar har stängts.Låt oss göra det!”

Vill du ladda ned låten? tryck då på itunes loggan!

Klippt från facebook; “På Älskade Williams begravning sjöng och spelade Paulo Mendonca sin egenskrivna låt “Angels Calling”. En otroligt vacker låt.Nu är den släppt på iTunes och kan laddas ner för 12 kronor.Den är släppt till minne av William och till förmån för Svenska Brukarföreningen där de gör ett fantastiskt arbete och där William hämtade mycket kraft och stöd.Den släpps även till förmån för den klädinsamling som William startade som nu hans vän Kamal driver vidare.Vi kan alla hjälpa till så att Williams kamp fortsätter att hjälpa andra människor där alla dörrar har stängts.Låt oss göra det!”

Vill du ladda ned låten? tryck då på itunes loggan!

%d bloggare gillar detta: