9 inlagda på sjukhus pga rökmixen Annihilation

9 människor runt om i Storbritannien har lagds in på sjukhus efter att ha testat den nya rökmixen ”Annihilation”. Ämnet är för närvarande lagligt, säljs via olika internet sidor, och är särskilt potent, enligt Prof Les Iversen fån Advisory Council on the Misuse of Drug. Han säger också att användare av denna substans beskriver ruset som allvarligt upprörande” och att man “över stimuleras.

En formell rekommendation att förbjuda ämnet i hela Storbritannien tillsammans med hundratals andra kemiska föreningar som liknar Annihilation har skickats till inrikes minister Theresa May.

9 människor runt om i Storbritannien har lagds in på sjukhus efter att ha testat den nya rökmixen ”Annihilation”. Ämnet är för närvarande lagligt, säljs via olika internet sidor, och är särskilt potent, enligt Prof Les Iversen fån Advisory Council on the Misuse of Drug. Han säger också att användare av denna substans beskriver ruset som allvarligt upprörande” och att man “över stimuleras.

En formell rekommendation att förbjuda ämnet i hela Storbritannien tillsammans med hundratals andra kemiska föreningar som liknar Annihilation har skickats till inrikes minister Theresa May.


Läs hela den engelska texten här!

%d bloggare gillar detta: