Fallbeskrivning: min bästa vän har precis dött

Vi fick denna fallbeskrivning från en kompis till en tjej som avled i i måndags på en mindre ort i Sverige.

Min bästa vän har precis dött. vi har varit bvästa vänner sedan vi var elva. Hon dog i väntan på subuxone….

Hon hade stått i kö snart 6 mån. men hade svårt att bli ren o därför sökt hjälp ( här i stan måste man vara helt ren från allt) soc räddade livet på henne o hennes man för 2mån sedan när dom fann dom överdoserade hemma i soffan. efter det fick han lvm men inte hon…

Hon hamnade på avgiftning å sedan kom hon till ett hvb hem här i stan där hon skulle ställas in,efter att honm visat att hon kunde sköta sej ett tag.. väldigt vagt.. jag har stått breve henne hela tiden o vet va hon har kämpat.

Vi fick denna fallbeskrivning från en kompis till en tjej som avled i i måndags på en mindre ort i Sverige.

Min bästa vän har precis dött. vi har varit bvästa vänner sedan vi var elva. Hon dog i väntan på subuxone….

Hon hade stått i kö snart 6 mån. men hade svårt att bli ren o därför sökt hjälp ( här i stan måste man vara helt ren från allt) soc räddade livet på henne o hennes man för 2mån sedan när dom fann dom överdoserade hemma i soffan. efter det fick han lvm men inte hon…

Hon hamnade på avgiftning å sedan kom hon till ett hvb hem här i stan där hon skulle ställas in,efter att honm visat att hon kunde sköta sej ett tag.. väldigt vagt.. jag har stått breve henne hela tiden o vet va hon har kämpat.

Själv fick jag subuxone i april o har fått ett helt nytt liv. nåväl hon fixa inte att “visa” utan tog sub o stack fr hvb hemmet. men ringde upp sos dan efter för att få komma tebax. men då var hon ju pos. på sub o dom vägra ta emot henne utan hon fick ett busskort för att kunna ta sej in till stan varje da o visa upp sej tills hon vart ren o kunde få flytta in igen.

Hon förklara att det aldri skulle gå,bad om att få en plats där ändå,vilket man kan få i speciella fall(helst om du e man ) men icke!! detta va i fredags..

I måndags hittade dom henne död.

Jag är så arg och vill anmäla socialtjänsten för tjänstefel. hon var i sånt dåligt skick fysiskt att hon skulle haft ett lvm men soc kommentar i fredags till det var att nej inge lvm till dej för det hjälper ändåså inte…

Hon var också mamma till 5 barn o ett litet barnbarn. Hon hade precis fått kontakt me dom ijen o barnen va så glad f det.. Nu ska dom ordna o hålla i hennes begravning…

Känner mej så maktlös men jag bara måste göra nåt!!! att en mänska ska behöva dö i väntan på medecin i dagens svergie är helt ofattbart!!

%d bloggare gillar detta: