Brukarförening inför egen NarkO

Fria Tidningen skriver om lanseringen av NarkO, hösten 2012.

En narkotikaombudsman tar sedan i fredags emot anmälningar om diskriminering mot människor som injicerar narkotika, är i subsitutionsbehandling eller som lever med Hepatit C, HIV eller Aids. Den så kallade NarkO lanserades av den ideella föreningen Svenska Brukarföreningen, SBF, inför den internationella Overdose awareness day.

Läs hela artikeln här.

 

 

Fria Tidningen skriver om lanseringen av NarkO, hösten 2012.

En narkotikaombudsman tar sedan i fredags emot anmälningar om diskriminering mot människor som injicerar narkotika, är i subsitutionsbehandling eller som lever med Hepatit C, HIV eller Aids. Den så kallade NarkO lanserades av den ideella föreningen Svenska Brukarföreningen, SBF, inför den internationella Overdose awareness day.

Läs hela artikeln här.

 

 

%d bloggare gillar detta: