Mjältbrandsvarning

En varning och lite informations material gällande det mjältbrandskontaminerade heroinet som dykt upp lite här och var i Europa, i sammarbete med inpud och andra brukarföreningar runt om i Europa går vi nu ut och varnar om detta, ladda gärna ner PDF filerna, skriv ut dem och sprid vidare budskapet. Var rädda om er där ute!

Läs även pressmeddelandet.

 

En varning och lite informations material gällande det mjältbrandskontaminerade heroinet som dykt upp lite här och var i Europa, i sammarbete med inpud och andra brukarföreningar runt om i Europa går vi nu ut och varnar om detta, ladda gärna ner PDF filerna, skriv ut dem och sprid vidare budskapet. Var rädda om er där ute!

Läs även pressmeddelandet.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.