Gotlands Brukarförening söker nya aktivister

Gotlands Brukarförening har varit inaktiv en längre tid och söker nya aktivister som känner sig manade att fortsätta kampen för våra allas lika rättigheter.

Om ni är intresserade kontakta SBF Riks kontor på 08-20 80 70 eller 0705-35 76 45.

Ni kan också mejla oss på info@svenskabrukarforeningen.se eller skicka ett meddelande på Facebook.

Nothing About Us, Without Us!

Nothing About Us, Without Us!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *