AIDS 2012: Protest mot Kanadas hälsominister

Kanadensiska harm reduction- och AIDS-aktivister konfronterar Kanadas hälsominister Leona Aglukkaq under den pågående AIDS-konferensen i Washington, USA.

Anledningen till aktionen är Aglukkaqs motstånd till Insite, Nordamerikas enda lagliga sprutrum. Trots evidens att den varit framgångsrik och räddat människoliv fortsätter hon och den kanadensiska regeringen försöka stänga ner den.

Kanadensiska harm reduction- och AIDS-aktivister konfronterar Kanadas hälsominister Leona Aglukkaq under den pågående AIDS-konferensen i Washington, USA.

Anledningen till aktionen är Aglukkaqs motstånd till Insite, Nordamerikas enda lagliga sprutrum. Trots evidens att den varit framgångsrik och räddat människoliv fortsätter hon och den kanadensiska regeringen försöka stänga ner den.