Sommarlyssning: Podcast med David Nutt

Professor i David Nutt gästade nyligen The Guardians podcast Science Weekly som leds av Alok Jha.

Ämnet kom att handla om Nutts senaste bok Drugs – Without the Hot Air: Minimizing the Harms of Legal and Illegal Drugs, hur man bedömer och jämför olika lagliga/illegala drogers farlighet och varför det är så svårt för politiker att släppa på retoriken till fördel för evidens och fakta.

Mycket intressant att lyssna på i hängmattan…

Ladda ner här eller lyssna nedanför.

Professor i David Nutt gästade nyligen The Guardians podcast Science Weekly som leds av Alok Jha.

Ämnet kom att handla om Nutts senaste bok Drugs – Without the Hot Air: Minimizing the Harms of Legal and Illegal Drugs, hur man bedömer och jämför olika lagliga/illegala drogers farlighet och varför det är så svårt för politiker att släppa på retoriken till fördel för evidens och fakta.

Mycket intressant att lyssna på i hängmattan…

Ladda ner här eller lyssna nedanför.

%d bloggare gillar detta: