Sörmlands Brukarförening har fått en nystart

SBF önskar Martin Pettersson och C/O välkommna in i vår gemenskap! 

Sörmland har liksom de flesta landsting stora problem med attityderna gentemot SBF:s medlemskollektiv – för många ickebrukare anser sig även i Sörmland ha rätten att styra frågor som helt och hållet styr våra liv. SBF är en genuin brukarförening på narkotikaområdet. Nu ska även Sörmlands BF starta arbetet med att kartlägga problemen genom att i början av januari genomföra en undersökning av i första hand opiatkliniken i Katrineholm. 

Många andra föreningar styrs av aktörer som “bäst före datumet” för länge sedan gått ut. Mitt bäst före datum som talesman få området “gatuknarkande” har också gått ut, ngt jag inte har problem med att säga. Allt SBF uttalar sig om bygger på empirism. SBF:s kunskap är beprövad erfarenhet.

Välkommna in i SBF

Mvh Berne Stålenkrantz

SBF önskar Martin Pettersson och C/O välkommna in i vår gemenskap! 

Sörmland har liksom de flesta landsting stora problem med attityderna gentemot SBF:s medlemskollektiv – för många ickebrukare anser sig även i Sörmland ha rätten att styra frågor som helt och hållet styr våra liv. SBF är en genuin brukarförening på narkotikaområdet. Nu ska även Sörmlands BF starta arbetet med att kartlägga problemen genom att i början av januari genomföra en undersökning av i första hand opiatkliniken i Katrineholm. 

Många andra föreningar styrs av aktörer som “bäst före datumet” för länge sedan gått ut. Mitt bäst före datum som talesman få området “gatuknarkande” har också gått ut, ngt jag inte har problem med att säga. Allt SBF uttalar sig om bygger på empirism. SBF:s kunskap är beprövad erfarenhet.

Välkommna in i SBF

Mvh Berne Stålenkrantz

%d bloggare gillar detta: