En sann vän till SBF har gått bort

Det är med sorg Jag meddelar att Björn “dianova” Fältman har gått bort efter en lång tids sjukdom. När jag för två veckor sedan möte honom så var hans mod på topp och vi bestämde tid för en kaffe – det skulle ske på tisdag nästa vecka. Björn var en sann vän….

Björn rest in peace! 
Jag tänker på dig Berne Stålenkrantz

Det är med sorg Jag meddelar att Björn “dianova” Fältman har gått bort efter en lång tids sjukdom. När jag för två veckor sedan möte honom så var hans mod på topp och vi bestämde tid för en kaffe – det skulle ske på tisdag nästa vecka. Björn var en sann vän….

Björn rest in peace! 
Jag tänker på dig Berne Stålenkrantz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.