Nu får det vara nog

Jag trodde att behandling gick ut på att skaffa sig ett gott bra liv, med arbete, betala skatt och bli en god samhällsmedborgare. Men nej.

Även dem som skött sig i 10 år och tidigare gått 1-2 ggr i månaden måste nu tillbaka 1 eller 2 steg och lämna urinprov en gång per vecka för att få sina doser. En gång måste vi även ta våra doser övervakat.

Allt detta pga 2 artiklar i Göteborgs-Posten. Se tidigare inlägg: Debatt: Medicinläckage är en polisfråga och Göteborgs posten i veckan som varit!!!!

Nu sätter vi ner foten och tar makten över våra liv!

Kom till medlemsmöte i Göteborgs brukarförening och gör din röst hörd!

Datum är 26 Oktober kl. 10:00. Adress: Järntorgsmottagningen, Mellangatan1.

Petra Sonesson, ordförande i Göteborgs Brukarförening

Nu sätter vi ner foten och tar makten över våra liv!

Kom till medlemsmöte i Göteborgs brukarförening och gör din röst hörd!

Datum är 26 Oktober kl. 10:00. Adress: Järntorgsmottagningen, Mellangatan1.

Petra Sonesson, ordförande i Göteborgs Brukarförening