SBF inbjudna till EMCDDA

Svenska Brukarföreningens ordf Berne Stålenkrantz har blivit inbjuden att delta i ett av EMCDDAs* prestigeladdade expertmöten i Lissabon, Portugal den 18-19 Oktober.

Mötet kommer att fokusera på de senaste drogtrenderna, speciellt underskottet på heroin som vissa städer/regioner inom EU rapporterat om. Man kommer även att fokusera på vilka droger som fyllt tomrummet.

Varje deltagare kommer att hålla en kort introduktion på 20 minuter följt av ett rundabordssamtal. Totalt deltar 15 experter från 13 olika länder.

* European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction.

Fotnot: I Sverige går EMCDDA under namnet ECNN (Europeiskt Centrum för Narkotika och Narkotikamissbruk).

* European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction.