Vad betyder brukarmedverkan? Debatt på Rainbow Swedens konferens Quo Vadis (HD)

Rainbow Sweden genomförde mellan den 25-26 Augusti konferensen Quo Vadis i ABF-huset i Stockholm. Fokus var hur beroendevården kunde göras “bättre” samt den aktuella missbruksutredningen.

Svenska Brukarföreningens ordförande Berne Stålenkrantz medverkade i en timlång session tillsammans med Peter Söderlund, ordförande för X-Cons Stockholm och Gunborg Brännström, projektchef inom Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) under rubriken Brukarmedverkan – vad betyder det?

Resten av seminariet finns att se hos SVT Play i sju delar. Där kan du lyssna på talare som Johan Kakko, Maria Larsson, Torbjörn Tännsjö, Tom Alandh och Chris Heijbel, m.fl.