Ljusvaka utanför Rysslands ambassad

I Budapest hölls en ljusvaka utanför Rysslands ambassad för att markera Brukardagen.

Årets internationella dag för att hedra användare som dött hade en rysk tråd för att uppmärksamma landets sorgerliga inställning till substitutionsläkemedel och sprututbyte. Något som resulterat i hundratusentals av människoliv gått förlorade.
 

I Budapest hölls en ljusvaka utanför Rysslands ambassad för att markera Brukardagen.

Årets internationella dag för att hedra användare som dött hade en rysk tråd för att uppmärksamma landets sorgerliga inställning till substitutionsläkemedel och sprututbyte. Något som resulterat i hundratusentals av människoliv gått förlorade.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.