Insparkad dörr

Idag efter att personalen på Stockholms Brukarförening släckt och gått hem för dagen möttes vi av ännu ett trist besked.

Någon hade sparkat in dörren till lokalen nere vid Globen. Troligtvis för att stjäla grejor. Den här gången stoppades dem av polislåset.

Idag var det också någon som stal en mobiltelefon från personalen när han råkade vända bort huvudet en sekund.

Det är alltid lika trist när någon gör så här och sabbar för alla andra. Lika tungt är det för personalen, som har ett stort tålamod, men även de kan tröttna och vad händer då?

Inte minst är det tråkigt då saker som det här bara befäster stereotyper/attityder allmänheten redan har.

Magnus

Magnus