Sommarstängt under juli månad

SBF RIks kontor på Kammakargatan kommer att ha semesterstängt under juli månad, vilket gör det svårare för oss att svara på e-post och telefonsamtal.

Ni kan tala in ett svar på telefonsvararen, vilket vi kommer att lyssna av varje vecka.

Är det någonting brådskande och extra viktigt så kan ni kontakta ordförande Berne Stålenkrantz på 0705-35 76 45 eller ordförande för Stockholms brukarförening Christina Paulsrud på 0736-31 14 90.

Kolla kontaktsidan för öppettider för lokala brukarföreningar.

Vi önskar alla brukare en trevlig sommar och var rädda om er där ute!

Kolla kontaktsidan för öppettider för lokala brukarföreningar.

Vi önskar alla brukare en trevlig sommar och var rädda om er där ute!