Lästips i Norrbottens-Kuriren

Lästips i Norrbottens-Kuriren om en förälder till en son som avled från en överdos i Luleå.

“Okej och tack. Jag vet att du älskar mig och jag älskar dig också. Jag ska fixa det här bara jag får träffa en läkare och får medicin och får komma till Alfa. Ska göra allt för att vända på det här och lovar att kämpa tills mitt hjärta stannar.”

Läs hela artikeln här.

Lästips i Norrbottens-Kuriren om en förälder till en son som avled från en överdos i Luleå.

“Okej och tack. Jag vet att du älskar mig och jag älskar dig också. Jag ska fixa det här bara jag får träffa en läkare och får medicin och får komma till Alfa. Ska göra allt för att vända på det här och lovar att kämpa tills mitt hjärta stannar.”

Läs hela artikeln här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.