”Jag har tänkt om och välkomnar sprutbyte”

Lästips i Expressen.

Det är kristdemokraten Ewa Samuelsson, biträdande socialborgarråd i Stockholm, som nu svängt i frågan om ett sprututbytesprogram i huvudstaden.

Sprutbyte är inte ett steg mot legalisering av droger, men kan hjälpa människor som lever i djupaste misär.

Hon nämner också internationella Röda korset som en av grupperna som rekommenderar sprututbytesprogram. Någon som läst de debattartiklar Svenska Brukarföreningen skrivit eller läst på vår hemsida, månntro?

Läs resten av artikeln här.

Lästips i Expressen.

Läs resten av artikeln här.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *