GRATTIS TILL DEN NYA TJÄNSTEN!

Svenska Brukarföreningen vill önska professor Johan Franck lycka till med det viktiga arbetet som verksamhetschef för Stockholms Beroendecentrum (tillträder efter 1 sep). Ett arbete som säkert inte är lätt att sköta då det finns så många olika viljor, ideologier, modeller och attityder inbyggda i systemet.

SBF hoppas att SBC under Johan Francks ledning utvecklas till att bli ett modernt beroendecentrum där även Brukarföreningens dyrköpta kunskaper (som bygger på mångårig erfarenhet – både från gatans realiteter men också från arbetet inom SBF med analys av existerande problem) tas tillvara och kommer verksamheten tillgodo. 

Svenska Brukarföreningen vill önska professor Johan Franck lycka till med det viktiga arbetet som verksamhetschef för Stockholms Beroendecentrum (tillträder efter 1 sep). Ett arbete som säkert inte är lätt att sköta då det finns så många olika viljor, ideologier, modeller och attityder inbyggda i systemet.

SBF hoppas att SBC under Johan Francks ledning utvecklas till att bli ett modernt beroendecentrum där även Brukarföreningens dyrköpta kunskaper (som bygger på mångårig erfarenhet – både från gatans realiteter men också från arbetet inom SBF med analys av existerande problem) tas tillvara och kommer verksamheten tillgodo. 

Svenska Brukarföreningen sänder ett GRATTIS till professor JOHAN FRANCK!
Berne Stålenkrantz (ordf SBF)
Christina “Kicki” Paulsrud (ordf Stockholms Brukarförening)
Karri Leikko (ordf Umeås Brukarförening)
Mikael Johansson (ordf Skånes Brukarförening)
Petra Sonesson (ordf Göteborgs Brukarförening)
Pierre Vano (ordf Halmstads Brukarförening)
Robert Emanuelsson (Gotlands Brukarförening)
Samt från alla aktiva ombudsmän runt om i landet.

%d bloggare gillar detta: