Kom och lyssna på Anders W Jonsson

Anders W Jonsson är centerpartist och skriver om bra på sin blogg.

Vi rekommenderar speciellt en titt på inlägget Vården av missbrukare stinker!!

Jonsson tar upp fallet med Jimmy Kallunki, 37, i Luleå. Han avled efter att ha drabbats av sockerkoma.

Polisen kände igen honom sedan tidigare och trodde att han tagit droger och satte honom i fyllecell. Två poliser har nu åtalats för vållande till annans död.

Har du en biljett till Svenska Brukarföreningens seminarium i Stockholm den 27:e April så kan lyssna på Jonnson själv då han deltar i en slutdebatt.

Regeringens missbruksutredare Gerhard Larsson medverkar förresten i sitt första officiella event efter att ha lämnat över utredningen på förmiddagen.

Anders W Jonsson är centerpartist och skriver om bra på sin blogg.

Vi rekommenderar speciellt en titt på inlägget Vården av missbrukare stinker!!

För bokning e-maila Magnus på adressen magnus@svenskabrukarforeningen.se.