Göteborgs Brukarförening i radioinslag om avsaknaden av sprututbyten i staden

Axel Kronholm studerar journalistprogrammet i Göteborg och har just färdigställt ett radioinslag om avsaknaden av sprutbytesprogram i Göteborg.

Medverkar i inslaget, som sändes i studentradion igår, gör Petra Sonesson från Göteborgs brukarförening och Rasmus Andersson, ombudsman för Socialdemokraterna i Göteborg.

Du kan lyssna på inslaget på denna länken eller nedanför direkt i din webbläsare.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *