TV-tips: Louise Persson medverkar i Nyhetsbyrån

SBFs forskningsansvarig, Louise Persson, medverkar i morgondagens mediaprogram Nyhetsbyrån på SVT2.

Beskrivning av programmet:

Nyhetsbyråns panel under ledning av Sara Wennerblom diskuterar ikväll civilkurage i privatlivet och i storpolitiken, folkets röst – bara till besvär? Och är Let’s Dance ett ”mupprogram”? Veckans panel: Gunnar Falkemark, professor i statskunskap, Ted Hesselbom, chef Rösska muséet, Louise Persson, författare och utredare vid Svenska Brukarföreningen.

Tisdag 22/3 20:30 – 21:00. Även i SVT2 23/3, SVT1 23/3 och SVT2 25/3.

Beskrivning av programmet:

Tisdag 22/3 20:30 – 21:00. Även i SVT2 23/3, SVT1 23/3 och SVT2 25/3.

Se programmet online här.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *