Debatt: Onödigt våld mot missbrukare

Debattartikel i Nya Wermlands-Tidning.

En alkohol- och/eller drogpåverkad person ska ha god tillgång på frisk luft och inte utsättas för tvång, såsom handfängsel och yttre tryck mot kroppen, eftersom detta kan vara mycket hälsovådligt med hänsyn till intoxikationen, skriver Jonas Thornell, f.d. högskolelärare i psykologi vid Polishögskolan i Solna och själv tidigare gravt alkoholiserad.

Läs mer här: http://www.nwt.se/asikter/debatt/article824283.ece

Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

Debattartikel i Nya Wermlands-Tidning.

En alkohol- och/eller drogpåverkad person ska ha god tillgång på frisk luft och inte utsättas för tvång, såsom handfängsel och yttre tryck mot kroppen, eftersom detta kan vara mycket hälsovådligt med hänsyn till intoxikationen, skriver Jonas Thornell, f.d. högskolelärare i psykologi vid Polishögskolan i Solna och själv tidigare gravt alkoholiserad.

Läs mer här: http://www.nwt.se/asikter/debatt/article824283.ece

Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

%d bloggare gillar detta: