“Låt oss samarbeta mot drogsmittorna”

Bra debattartikel i Göteborgs-Posten av flera som arbetar med smittskydd och infektioner.

Göteborgs kommunstyrelse ser ingen anledning att inleda en dialog med Västra Götalandsregionen om ett regionalt sprututbytesprogram. Vi ser närmare 3 000 anledningar, vilket motsvarar det antal tunga missbrukare som beräknas finnas i vår region, skriver bland andra smittskyddsläkare Ann Söderström.

Läs också Göteborg säger nej till sprutbyte.

Bra debattartikel i Göteborgs-Posten av flera som arbetar med smittskydd och infektioner.

Göteborgs kommunstyrelse ser ingen anledning att inleda en dialog med Västra Götalandsregionen om ett regionalt sprututbytesprogram. Vi ser närmare 3 000 anledningar, vilket motsvarar det antal tunga missbrukare som beräknas finnas i vår region, skriver bland andra smittskyddsläkare Ann Söderström.

Läs också Göteborg säger nej till sprutbyte.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .