Björn Fries behövs i politiken

Insändare publicerad i Sydöstran 21 november 2009.

Björn Fries kändisskap är en tillgång. För några år sedan höll han på att väljas till årets svensk och han fick Palmepriset 1999. 2008 fick han också pris av Sveriges brukarförening, Årets Brukarvänpris. Det är starkt jobbat av en hög statlig tjänsteman att få uppskattning från missbrukarna. Björn Fries är ingen administratör i första hand. Politiken behöver också sådana. Alla kan och ska inte stå på olika barrikader. Men politiken behöver också färgstarka personer. Björn Fries är en sådan personlighet.

Se bifogad fil eller eller läsa vidare på Sydöstran.

Insändare publicerad i Sydöstran 21 november 2009.

Se bifogad fil eller eller läsa vidare på Sydöstran.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , .

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *