Tjena!

Nu har jag fått ihop några stycken till här på ön som är intresserade att vara med lite mer aktivt i föreningen,så jag hoppas nu att till årsskiftet  eller nåt liknande kunna dra igång Gotlands brukarförening igen,den ligger som sagt nere just nu,för att jag inte har kunnat hålla i den ensam. Men som sagt har lyckats hitta några som är villiga och driftiga. Men fram till dess så försöker jag hålla mig uppdaterad med vad som händer med Gotlands beroende center, och vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra…!

Tjena!

På återhörande!