Rödgröna tar hemlösheten på större allvar än Alliansen

Politiker ignorerar bostadsbristen!

Pressmeddelande från Föreningen Stockholms hemlösa .

Antalet hemlösa i Sverige är rekordhögt – i valrörelsens är det tyst om detta. Det finns märkbara skillnader mellan partiernas syn på hemlösheten.

– Vi har tittat på var partierna står i hemlöshets frågan. De rödgröna partierna har högre ambitioner än alliansens partier, säger Leif Mettävainio, vice ordförande för Stödföreningen Stoppa Hemlösheten.

Stoppa Hemlösheten är en snabbt växande rörelse med fler än 30 000 supporters på Facebook.

– Hemlösheten är en miljardindustri. Vi kan aldrig acceptera att privata aktörer profiterar och skor sig på hemlösheten, säger Rolf Nilsson, ordförande för föreningen Stockholms hemlösa.

Politiker ignorerar bostadsbristen!

Pressmeddelande från Föreningen Stockholms hemlösa .

Pingat hos Intressant. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *