Väktarvåld, övergrepp 3:

En eftermiddag på T-centralen kommer en kille och går in för att leta efter en kompis, när han passerar ”bögringen” kommer 4-5 vakter och utan förvarning ger de sig på killen.

De bryter upp hans armar på ryggen och trycker upp honom mot väggen, han skriker: ”vad håller ni på med? Ska ni inte bryta av mig armarna så ni har det gjort!”. Människor runt omkring säger till vakterna att sluta göra illa honom, men de fortsätter att slå honom med batong i njurarna. Hans enda fel är att han är känd narkoman. Detta är bara ett av många liknande övergrepp som dessa vakter begår dagligen, utan någon som helst åtgärd från varken deras chefer eller polisiärt håll.

En eftermiddag på T-centralen kommer en kille och går in för att leta efter en kompis, när han passerar ”bögringen” kommer 4-5 vakter och utan förvarning ger de sig på killen.

De bryter upp hans armar på ryggen och trycker upp honom mot väggen, han skriker: ”vad håller ni på med? Ska ni inte bryta av mig armarna så ni har det gjort!”. Människor runt omkring säger till vakterna att sluta göra illa honom, men de fortsätter att slå honom med batong i njurarna. Hans enda fel är att han är känd narkoman. Detta är bara ett av många liknande övergrepp som dessa vakter begår dagligen, utan någon som helst åtgärd från varken deras chefer eller polisiärt håll.