Rapport Nothing About Us Without Us (2008)

Open Society Foundations släppte 2008 en viktig rapport i samarbete med vår internationella brukarorgansiation INPUD.

"Nothing About Us Without Us" är den välkända slogan som SBF har som sitt motto.

Det är också namnet på en ny rapport som beskriver varför och hur det är så viktigt att denna rörelse kan leva och utvecklas, i samband med kampen mot HIV och hepatit C.

Rapporten är framtagen tillsammans med hundratals av brukaraktivister och finns tillgänglig på både engelska och ryska.

Den innehåller även ett manifesto av människor som använder narkotika godkänd av The International Network of People who Use Drugs som innehåller krav på medverkan.