Fallbeskrivning; Riskerar att hamna på gatan

Jag är 45 år. Den 1/6 -04 fick jag och min pojkvän subutex på Maria BC. En månad senare fick vi en liten 2:a på Magnus ladulås hotellhem. Vi visste att det inte skulle bli permanent men den skulle ersättas av en försökslägenhet eller liknande. I december får vi höra att vi måste flytta då vi har subutex. Man får inte ha detta i hus 4 där vi bor. Detta skall ha drivits igenom av bland andra KRIS. Då vi undersöker möjligheterna att få något i de andra husen säger man att man inte tar par. Detta trots att vi båda står på kontraktet. När vi börjar opponera oss mot detta ändrar man sig till att vi bor i en jourlägenhet och där får man bara bo i 6 månader. När vi flyttade in visste man att vi var ett par och att vi hade subutex. Nu riskerar vi att hamna på gatan vilken dag som helst då man inte kunnat få fram något annat. Man pratar till och med om härbärge. Är detta verkligen BRA vård med innehåll. I stället för att gå framåt så går vi bakåt.

Jag är 45 år. Den 1/6 -04 fick jag och min pojkvän subutex på Maria BC. En månad senare fick vi en liten 2:a på Magnus ladulås hotellhem. Vi visste att det inte skulle bli permanent men den skulle ersättas av en försökslägenhet eller liknande. I december får vi höra att vi måste flytta då vi har subutex. Man får inte ha detta i hus 4 där vi bor. Detta skall ha drivits igenom av bland andra KRIS. Då vi undersöker möjligheterna att få något i de andra husen säger man att man inte tar par. Detta trots att vi båda står på kontraktet. När vi börjar opponera oss mot detta ändrar man sig till att vi bor i en jourlägenhet och där får man bara bo i 6 månader. När vi flyttade in visste man att vi var ett par och att vi hade subutex. Nu riskerar vi att hamna på gatan vilken dag som helst då man inte kunnat få fram något annat. Man pratar till och med om härbärge. Är detta verkligen BRA vård med innehåll. I stället för att gå framåt så går vi bakåt.